Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos na maśle

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
masło 2 łyżki
kilka suszonych prawdziwków
kilka suszonych śliwek
skrawki pieczonego mięsa (wędl
miód 1 łyżka
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos na maśle

kapustę gotuj w niedużej ilości wody, dodaj kostkę bulionową,dodaj masło i kilka namoczonych prawdziwków tuż przed wymieszaniem z mięsem dodaj kilka suszonych śliwek (nie powinny się rozgotować)pod koniec gotowania dodaj kminek i miód

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak