Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zimowa owsianka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 2% 0.5 litry
płatki owsiane 10 lyzek
kasza kukurydziana 2 lyzki
jabłko
cynamon Prymat 0.5 lyzki
rodzynki
cukier wanilinowy
troche konfitury

Przepis i sposób przygotowania na: zimowa owsianka

mleko gotujemy z cynamonem i cukrem waniliowym.do wrzacego wrzucamy platki i kaszke kukurydziana.gotujemy mieszajac. gdy zacznie gestniec dodajemy pokrojone w kostkejabka i sparzone rodzynki gotujemy az wszystko bedzie miekkie. podajemy z konfitura.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 13.10.2010 12:57
i chyba sobie zrobię
IZABELA29 13.10.2010 12:56
ciekawe i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak