Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
sos do sałatek 2 torebeczki
olej roślinny 2 łyżki
sól do smaku
woda 2 (źródlana)
sok z cytryny 1 cytryna

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę szatkujemy i dodajemy do miseczki , wsypujemy sos i podlewamy to olejem , wodą i sokiem z całej cytryny.
Odstawiamy do lodówki do przeżarcia się na około 30min - 60min.

Szybkie i smaczne :)

Życzę Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak