Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zawijaczki Bietki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gotowana szynka 4 plasterki
żółty ser 4 plasterki
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Zawijaczki Bietki

Na plasterkach szynki ułożyć plasterki żółtego sera, zwinąć w rulon i pokroić na trzy części. Każdą część spiąć wykałaczką. Smażyć na głębokim tłuszczu przez 5 minut. Wyjąć i osączyć z tłuszczu na papierowym ręczniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 07.01.2012 12:21
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak