Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SCHAB W KOLORZE TECZY

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości w\\g uznania
jaja 1-2 szt
ser żółty w\\g uznania
marchew 1-2 szt
szpinak mrożony 10 dag
kiełbasa chuda 10 dag
maslo1 1 lyżka
boczek 10 wędzony
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: SCHAB W KOLORZE TECZY

Kotlety schabowe rozbijamy na kotlety.Podsmażony na masle szpinak, marchewkę (trzemy na tarce-średnie oczka)pokrojony drobno boczek, paski kiełbasy, paski sera, solimy i pieprzymy. Nakładamy farsz przygotawany i zwijamy kotlet obtaczajac w mące i rozbełtanym jajku oraz w bułce tartej. Smażymy ze wszystkich stron, podajemy ze świeżą surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak