Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Talarki ziemniaczane

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 5 szt
olej
ketchup
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Talarki ziemniaczane

Ziemniaki pokroić w cienkie plasterki. Smażyć na oleju jak frytki na złoty lekko zarumieniony kolor. Po wyjęciu posolić. Podawać z ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Piotr24 18.08.2011 13:37
żona zawsze je z ketchupem ;p
rosik93 12.10.2010 20:40
Super tez takie robiłem, teraz już nie jadam
Ewa111 12.10.2010 12:01
Też tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak