Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIEKŁO W GĘBIE

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kurkuma
majonez, musztarda
Zioła prowansalskie suszone Prymat
przyprawa meksykańska
2 puszki czerwonej fasoli
2 puszki kukurydzy
ryż 1 saszetka

Przepis i sposób przygotowania na: PIEKŁO W GĘBIE

Gotujemy ryż w osolonej wodzie z dodatkiem kurkumy (nada to ryżowi piękny żółty kolor). Kukurydzę, fasolę i oliwki odsączamy z zalewy i mieszamy z ugotowanym ryżem. Doprawiamy przyprawami i mieszamy z majonezem z 2 łyżeczkami musztardy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak