Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MÓJ SKROMNY GULASZ

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

40-50 dag mięsa gulaszowego,
35 dag pieczarek,
sól, pieprz
ogórki kiszone 3 szt.
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: MÓJ SKROMNY GULASZ

Mięso pokroić.Podsmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu. Dodać pokrojone w plastry pieczarki i podsmażyć. Posolić, dodać trochę pieprzu i papryki. Dusić aż mięso będzie miękkie co jakiś czas podlewając wodą.Sos - gotowiec z torebki przygotować wg przepisu na opakowaniu i dodać pod koniec. Po zagotowaniu dodajemy pokrojone w kostkę ogórki. Można dodać paprykę konserwową w pokrojoną w kosteczkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak