Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sok do herbaty z PIGWY

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: sok do herbaty z PIGWY

Jabłka umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Zasypać cukrem. Zostawić na parę dni aż puści sok. Wkładamy do słoików i pasteryzujemy.

Dodam iż jest dużo lepsze niż cytryna, najlepiej do herbaty dodawać z miąższem. :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monika141 02.10.2012 19:17
jest super do herbatki
maryśka 08.09.2011 08:54
pycha
Juleczka20 22.03.2011 04:34
super
Agnieszka172 18.10.2010 16:37
zgadzam się z wcześniejszymi komentarzami, uwielbiam
Ewa92 13.10.2010 19:46
oj tak :) i w dodatku lepsza niż z cytryna ;]
ana00 13.10.2010 16:05
herbatka z pigwą mmm..najlepsza na jesienne wieczory :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak