Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotlety drobiowe w panierce

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet drobiowy 2 szt.
jaja 2 szt.
bułka tarta pikantna 1 op.
kucharek do drobiu 1 op.
olej do smażenia 250 ml.

Przepis i sposób przygotowania na: kotlety drobiowe w panierce

Filety oczyścić, pokroić i rozbić na cienkie placki. Oprószyć przyprawą Kucharek do drobiu. Jajka rozbić w misce. Filety panierować w jajku, bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 07.05.2012 15:31
mniam
mamusia1 13.04.2012 16:50
super
mamusia1 13.04.2012 16:50
super
Goya 25.01.2012 21:29
fajne
mamusia1 01.01.2012 17:46
pycha
mamusia1 01.01.2012 17:46
pycha
Beata73 22.11.2011 14:02
rewelacja
Beata73 22.11.2011 14:02
rewelacja
petronella 28.07.2011 10:21
dziś bd takie robić:))
Beata73 11.12.2010 15:30
super kotletki
mamusia1 15.11.2010 15:47
wspaniałe!
kuklik 03.11.2010 10:58
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak