Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka wenecka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola czerwona 1 puszka
kukurydza konserw. 1
kapusta pekińska 0.5 kg
SOS SAŁATKOWY WIOSENNY
śmietana 18 proc
por (biała część) 15 g

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka wenecka

Fasole ,kukurydze i groszek wsypujemy na druszalk przelewamy zimną wodą i odcedzamy przez chwile pozostawiając na druszlaku.Kapustę drobno kroimy ,por kroimy w cienkie plasterki.Sos łączymy z 2 łyżkami śmietany.Wszystkie składniki surówki łączymy ze sobą ,dolewamy rozrobiony sos .Mieszamy ,doprawiamy pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 24.09.2013 08:09
smaczna suróweczka
Zoso 12.07.2012 22:38
wygląda smakowicie
Anna133 30.03.2012 19:35
wygląda znakomicie
olkaaa 01.03.2012 09:41
super
Kuchareczka2 16.12.2011 10:02
pyszna suróweczka
barbara11561 09.12.2011 09:56
pyszna
magical66 14.11.2011 16:31
pyszna
ben-ka 20.08.2011 10:25
smakowicie wygląda.
Wacław 30.06.2011 08:27
ładne i pyszne !
Marzena34 21.03.2011 09:18
uwielbiam takie rzeczy-w przeciwieństwie do moich dzieciaków ,niestety
Ela20 01.11.2010 18:24
bardzo dobra
edyta44 25.10.2010 22:41
bardzo pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak