Składniki:
truskawki | 50 dag |
galaretki truskawkowe | 2 sztuki |
jajko | 8 sztuk |
mąka | 8 łyżek |
cukier | 8 łyżek |
masa | |
masło | 2 kostki |
budyń duży śmietankowy | 1 sztuka |
żółtko jajek | 4 sztuk |
mleko | 0,75 litra |
cukier | 1|2 szklanki |
truskawki | 50 dag |
galaretki truskawkowe | 2 sztuki |
jajko | 8 sztuk |
mąka | 8 łyżek |
cukier | 8 łyżek |
masa | |
masło | 2 kostki |
budyń duży śmietankowy | 1 sztuka |
żółtko jajek | 4 sztuk |
mleko | 0,75 litra |
cukier | 1|2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: