Chipsy z selera

Chipsy z selera

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler korzeniowy

    1
  • olej do smażenia

    500
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ładnie obrac seler i pokroic najlepiej na krajalnicy na cieniuteńkie plasterki .
Wrzucamy na mocno rozgrazany olej i smażymy do zmiany koloru na ładny złocisty ,wyciągamy na serwetki papierowe
po ostygnieciu mamy pyszne chrupiace i smaczne chipsy

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (37)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rakow2

04.12.2011 13:53
bardzo smaczne polecam

Jolanta40

15.07.2011 07:59
ciekawe

eli82

27.04.2011 15:40
pomysłowe

Krzysztof42

09.02.2011 16:33
najlepsze są ziemniaczane a nie takie wynalazki

FAFIK

08.02.2011 07:29
Coś nowego! Takich chipsów nie jadłem!

jolaxa

01.02.2011 18:50
pycha

Wojtek8

23.12.2010 09:57
fajne

Tika4444

21.12.2010 10:59
fajny przepis

IlonaAlbertos

29.11.2010 17:01
szybkie i smaczne.

ewelinapac

21.11.2010 15:29
muszę wyprubować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat