Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone kolorowe ziemniaki z folii

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki
szczypiorek
papryka czerwona
Przyprawa do ziemniaków i frytek Prymat
dip czosnkowy

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone kolorowe ziemniaki z folii

Ziemniaki umyć(w mundurkach).Każdy zawinąć w kawałek folii aluminiowej i ułożyć na blasze.Piec w200stopniach ok h.Po wyjęciu naciąć ziemniaki,posypać przyprawą,polać dipem czosnkowym (http://www.doradcasmaku.pl/przepis/58433/dip-czosnkowy-z-natka.html), posypać szczypiorkiem i ułożyć w koło kawałki papryki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wedith1 19.12.2010 10:22
Super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak