Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip czosnkowy z natką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez
kefir
natka pietruszki
sól, pieprz
4zabki czosnku
Musztarda sarepska Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Dip czosnkowy z natką

Majonez wymieszać z kefirem(na4łyżki majonezu powiedzmy2łyżki kefiru),dodać starty czosnek,łyżeczkę(lub pół-do smaku)musztardy,doprawić solą,pieprzem i posypać natką.Wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 27.07.2011 13:04
ja też nie
mala2021 05.12.2010 16:13
takiego jeszcze nie próbowałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak