Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polewa rumowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 1 szklanka
woda letnia 0,5 szklanki
pół cytryny
olejek rumowy 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: polewa rumowa

Z cukru i wody ugotować syrop o gęstości \"na nitkę\" po przestudzeniu wyrabiać łopatką aż do białości, na końcu wcisnąć sok z cytryny i dodać olejek rumowy. Dokładnie wymieszać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak