Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki serowo-pieczarkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki marynowane 1 słoiczek
szynka konserwowa 1 opakowanie
ser masdamer 1 (masdamer)

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki serowo-pieczarkowe

1. ser pokroić w kostkę 2x2 cm
2. szynkę pokroić w plasterki 2x2 cm
3. szynkę położyć na serze a na górze umieścić pieczarkę
4. spiąć wszystko wykałaczką
5. koreczki prezentują się najlepiej ułożone na liściach zielonej sałaty, udekorowane pomidorkami koktajlowymi lub czerwoną papryką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 29.11.2011 16:39
super
SylwiaMagdaSabin 17.11.2011 17:02
pyszne
Grażyna13 31.05.2011 15:03
Szybkie i smaczne !
krzyniu1984 18.03.2011 20:27
a do tego smaczne :)
Kate131 28.02.2011 08:26
łatwiutkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak