Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo wg uznania
pieczarki 20 dkg
cebula biała 1 szt
sól, pieprz do smaku
Musztarda sarepska Prymat do smaku
sos sojowy do smaku
majonez tradycyjny wg.uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka

Ugotowane jajka obrać i pokroić wzdłuż,wyjąć żółtka.Pieczarki obrać ,drobno posiekać,włożyć na patelnię- usmażyć,dodać drobno posiekaną cebulę i smażyć do odparowania wody.
Żółtka włożyć do miseczki,dodać pieczarki i przyprawić.Masę dokładnie wymieszać i napełniać nią białka,układać na półmisku,udekorować - Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 24.01.2014 22:41
jajka pod każdą postacią lubię
Łukasz15 16.08.2013 14:13
Wyglądają przepysznie
Motorek 25.05.2013 09:21
lubię takie jajka
IZABELA29 08.01.2013 08:31
dawno nie robiłam
misia53 11.10.2012 19:48
śliczne jaja ,patrzcie sami ....z majonezem, rzodkiewkami....
caralajna 04.10.2012 13:30
bardzo fajne, przyznam, że nie naziewam nigdy jajek
LuKaSz4761 25.06.2012 09:56
super
caroline1983 10.06.2012 14:09
fajnie podane
Katarzyna54 19.04.2012 09:35
śliczne
IZABELA29 27.03.2012 08:54
i akurat na czasie
IZABELA29 26.07.2011 15:53
tak smacznie imprezowo
barbara11561 08.03.2011 15:47
Kochamy jajeczka w różnej postaci
Ewa111 11.12.2010 16:25
świetne
ewelina/bunia 21.10.2010 10:53
smaczne kto ich nie lubi
IZABELA29 12.10.2010 09:52
lubie takie jajeczka
Emilia22 10.10.2010 10:42
Wyglądają świetnie
ben-ka 10.10.2010 10:15
KOREKTA DO PRZEPISU: do farszu obowiązkowo dodać łyżkę posiekanej natki pietruszki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak