Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z fenkuł i pomarańczy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fenkuł 1
pomarańcza obrana 1
orzechy laskowe 1 łyżka
sok pomarańczowy
majonez tradycyjny 2 łyżki
sól, cukier, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z fenkuł i pomarańczy

Fenkuł drobno kroimy. Pomarańczę dzielimy na niewielkie kawałki. Łączymy i posypujemy siekanymi orzechami laskowymi. Majonez mieszamy z sokiem pomarańczowym, doprawiamy i polewamy surówkę. Całość odstawiamy do lodówki na 45 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 12.06.2012 18:24
fajna
ben-ka 08.05.2011 07:42
Bardzo ciekawa.
Ania67 06.05.2011 09:14
ciekawa propozycja
Izabela/bella81 15.04.2011 07:40
takiej jeszcze nie jadlam
marta0906 03.12.2010 16:59
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak