Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzybek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mąka 3 łyżki
proszek do pieczenia 1\\2 łyżeczki
sól
cukier
olej do smażenia 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Grzybek

Do ubeczka wbijamy jajka , mąkę , proszek , solimy i dobrze wymieszać małą łyżeczką , wylać na patelnię i smażyć na jednej i drugiej stronie . grzybek powinien ładnie się zawinąć , na koniec można posypać dżemem lub cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 27.02.2012 09:50
lubię
gosia561 27.11.2011 12:50
czemu taka nazwa?:0
alaaa 10.10.2010 18:38
coś ala omlet,ale smaczne
Kate131 10.10.2010 10:00
podobne jak omlet.pycha
Monika193
Monika193 09.10.2010 22:36
a u mnie grzybkiem nazywano coś innego, ale zdradzę Wam dopiero w najbliższych dniach, też to jadłam ostatnio w dzieciństwie :)
Margo1 09.10.2010 22:15
Z tego co pamiętam jadłam go jak byłam mała...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak