Składniki:
gęś | 1 sztuka |
kuropatwy | 2 sztuki |
wątróbka cielęca | 1 sztuka |
cebula | 3 sztuki |
słonina | 5 dkg |
bułka | 2 sztuki |
sól, pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | |
bulion | 1/2 litra |
jajko | 4 sztuki |
gęś | 1 sztuka |
kuropatwy | 2 sztuki |
wątróbka cielęca | 1 sztuka |
cebula | 3 sztuki |
słonina | 5 dkg |
bułka | 2 sztuki |
sól, pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | |
bulion | 1/2 litra |
jajko | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: