Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka po grecku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron grube wstążki 1 op
kiełbasa chuda 30 dag
cebula biała 1 szt
czosnek 2 ząbki
jaja 2 szt
śmietana 1/2 szkl
ser żółty 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka po grecku

Makaron ugotować. Kiełbasę pokroić w kostkę, cebulę podsmażyć z czosnkiem. Wszystko wymieszać.
SOS: Jaja ubić ze śmietaną, dodać starty ser, posolić, dodać pieprz. Polać makaron i podpiec. Polać keczupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 22.11.2012 10:05
uwielnbiam zapiekanki;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak