Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczeń wieprzowa w sosie

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe bez kości 1 kg
cebula 1 szt.
olej do smażenia 50 ml.
Kucharek 2 łyzki
mąka 2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: pieczeń wieprzowa w sosie

Mięso pokroić na plasterki, oprószyć mąką i smażyć na oleju. Po 10 minutach smażenia wkroić cebulę. Podlać wodą, doprawić do smaku Kucharkiem i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 12.12.2012 12:56
mm smakowicie wygląda;)
mamusia1 25.11.2012 11:50
wspaniała i delikatna w smaku
mamusia1 25.11.2012 11:50
wspaniała i delikatna w smaku
mamusia1 25.11.2012 11:50
wspaniała i delikatna w smaku
mamusia1 25.11.2012 11:50
wspaniała i delikatna w smaku
mamusia1 22.10.2010 14:09
prosta i bardzo smaczna!
misia53 18.10.2010 12:34
Taką prostą najczęściej sięrobi.
anna186 12.10.2010 10:15
smaczne bardzo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak