Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga z marynaty

3.0
(14)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z pangi 2
marynata
SZKLANKA MLEKA
cebula biała 1
przyprawa uniwersalna Kucharek 2łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Panga z marynaty

Ryby położyć do naczynia zalać mlekiem z dodatkiem przyprawy i pokrojonej cebuli i zostawić na 5 godz. Następnie to odsączamy pangę panierujemy najpierw w jajku i bułce tartej. Smażymy.Z marynaty która została możemy zrobić pyszny sos, wystarczy ją przecedzić podgrzać i zagęścić mąką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 25.07.2012 08:08
dobra ta panierka
babcia
babcia 27.03.2012 10:23
lubię taką
Kate131 10.10.2010 10:01
smaczne
Margo1 09.10.2010 16:07
Panga to moja ulubiona rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak