Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica po królewsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

10 DAG MARGARYNY
cebule 2
2 papryki czerwone
20 dag szynki drobiowej
przecieru pomidorowego 2 łyżeczki
6 jajek
przyprawa uniwersalna Kucharek do smaku
pomidory 2 szt
ser żółty 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica po królewsku

Na patelnię dać margarynę, rozpuścić ją , wsypać pokrojoną w kostkę cebulę , podpiec na rumiano, paprykę , pomidory i szynkę pokroić w drobną kosteczkę, dać na cebulkę i dusić do miękkości,dodać przecier pomidorowy , pieprz i wegetę , dodać roztrzepane jajka i trzy łyżki startego żółtego sera , podsmażyć , doprawić do smaku, nałożyć na tależyki posypac resztą żółtego sera, podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 01.06.2013 15:35
taka jajecznica to faktycznie królewskie danie,pycha
ankaryba 19.03.2013 13:02
pyszna ta jajecznica :-)
manaika 20.12.2011 23:04
faktycznie po królewsku:)
madi356 11.12.2011 14:07
rewelacyjna jajecznica
angelusia111 17.11.2011 21:29
Fiu, fiu...Rarytas:)
bami 24.10.2011 00:18
ulalaa na bogato :)
iknkirke 09.07.2011 16:19
super
PaniMISIOWA 03.04.2011 08:44
wspaniała!
wolochski 21.02.2011 22:14
super
gusia1000 27.01.2011 00:34
Faktycznie jest ona taka królewska, bo jest bogata w składniki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak