Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

golonka z przyprawami

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

golonka wieprzowa 1 szt.
ziele angielskie 4 szt.
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt.
Kucharek przyprawa uniwersalna 2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat 1 łyżka
Czosnek suszony Prymat 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: golonka z przyprawami

Golonkę umyć i oczyścić i włożyć do garnka. Zlać wodą i zagotować. Odcedzić i przepłukać wodą. Dać ponownie do garnka, zasypać przyprawami i zalać wodą. Gotować do miękkości mięsa. Doprawić Kucharkiem i pieprzem. Podawać na gorąco z musztardą lub innym ostrym sosem i chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 04.01.2013 18:30
robię taka często
mamusia1 04.01.2013 18:30
robię taka często
mamusia1 04.01.2013 18:30
robię taka często
mamusia1 04.01.2013 18:30
robię taka często
mamusia1 18.10.2010 15:06
super smaczna i już bym ją zjadła z ekranu!
Beata73 09.10.2010 14:21
Zdjęcia robiłam aparatem z nie przestawiona datą, a potrawę wykonałam 09.10.2010r.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak