Składniki:
filet z piersi kurczaka | 80 DAG |
czosnek | 2 ZĄBKI |
olej | 5 ŁYŻEK |
sok z cytryny | 3 ŁYŻKI |
sól | DO SMAKU |
majonez | 1/2 SZKL |
jagurt naturalny | 2 ŁYŻKI |
sól, pieprz,curry | DO SMAKU |
filet z piersi kurczaka | 80 DAG |
czosnek | 2 ZĄBKI |
olej | 5 ŁYŻEK |
sok z cytryny | 3 ŁYŻKI |
sól | DO SMAKU |
majonez | 1/2 SZKL |
jagurt naturalny | 2 ŁYŻKI |
sól, pieprz,curry | DO SMAKU |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: