Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip - masełko pomarańczowe

5.0
(37)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śmietana 5 łyżek
sok z cytryny 1 łyżka
cząstki pomarańczy
cebula biała
sól
curry 1/2 łyżki
jogurt gęsty 1 kubek

Przepis i sposób przygotowania na: Dip - masełko pomarańczowe

Kubek gęstego jogurtu, 5 łyżek śmietany, łyżka soku z cytryny, cząstki pomarańczy, posiekana biała cebula, sól, 1/2 łyżki curry wszystkie te składniki utrzyj mikserem i dip nadaje się do spożycia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 16.06.2011 07:42
ciekawe
kanu83 15.05.2011 11:49
fajniutkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak