Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie 2 sztuki
cebula 2 sztuki
olej 4 łyżki
borowiki 10 kapeluszy

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z grzybami

Grzyby namoczyć na noc,a następnie ugotować w tej samej wodzie, odcedzić i posiekać. Śledzie również namoczyć na noc, po czym obrać ze skóry i usunąć ości. Pokroić na niewielkie kawałki i ułożyć na półmisku, formując kształt ryby. Cebulę obrać, poszatkować, odsmazyć na rozgrzanym oleju, dodać do niej grzyby i krótko razem podsmażyć, a nastepnie ułożyć na śledziach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 23.10.2011 20:49
rewelacja
Anna138 20.08.2011 16:22
pychotka
Margo1 09.10.2010 12:28
ciekawy przepis
Justyna70 09.10.2010 12:10
tak jeszcze nie jadłam!
Jolanta40 09.10.2010 08:32
muszę zapamietać :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak