Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka brzoskwiniowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwinia 5 sztuk
czarna porzeczka 1 szklanka
sok z cytyrny 1 łyżka
cukier 1/3 szklanki
orzechy włoskie kilka sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka brzoskwiniowa

Dobrze umyte brzoskwinie obrać ze skórki, przepołowić je i usunąć pestki. Ułożyć owoce na szklanym półmisku, skropić sokiem z cytryny. Umyte porzeczki utrzeć z cukrem, oblać nimi brzoskwinie i całość posypać posiekanymi orzechami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 31.07.2011 11:25
smaczna
Margo1 09.10.2010 12:26
pyszna jest

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak