Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

groch rotach babci

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tłuszcz
2 bialka
sól i pieprz
groch 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: groch rotach babci

Groch zalac wrzaca woda i zostawic na 2godz. pozniej ugotowac, wymieszac z tluszczem, doprawic do smaku przelozyc do zaroodpornego naczynia, oblozyc piana z bialek i zapiec.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tomek72 18.01.2015 14:59
Witam, specjalnie zalogowałem się, by co nieco napisać odnośnie tego przepisu. Otóż przepis "zerżnięto" toczka w toczkę z książki H. i D. Dębskich pt. "Obiady na każdy dzień roku". Nie jest sztuką przepisywanie, lecz wykonanie potrawy i jej ewentualne zmodyfikowanie wg. gustu i smaku. Zapewne Pani "asiunia_d1wp" nie raczyła nawet spróbować przygotować tego posiłku. Pozdrawiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak