Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledz pod pierzynką

5.0
(33)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe marynowane 50 dag
cebula
ugotowane buraki i ziemniaki 2
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Śledz pod pierzynką

Buraki i ziemniaki obierz, zetrzyj. Układaj kolejno: kawałki śledzia, posiekaną cebulę, starte ziemniaki i buraki. Wierzch posmaruj grubo majonezem i posyp serem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 10.11.2012 08:25
barzdo lubię śledzie pod każdą postacią;)
daria899 02.03.2012 23:53
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak