Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka meksykańska z tuńczykiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona 1 puszka
kukurydza 1 puszka
ogórek kiszony 4-5 szt
majonez 3 łyżki
sól, pieprz do smaku
Szczypiorek cienki do smaku
jogurt naturalny 2 łyżki
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka meksykańska z tuńczykiem

Kukurydzę, fasolę i tuńczyka wrzucić do miski, ogórka pokroić w kostkę, posiekać szczypiorek, wszystkie składniki wymieszać razem, dodać sól i pieprz a na końcu majonez wymieszany z jogurtem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak