Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip na bazie makreli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 40 dag
śmietana 22% 2 łyżki
oliwa 1 łyżeczka
kapary 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Dip na bazie makreli

Makrelę obieramy z ości i rwiemy na kawałki. Dodajemy śmietanę, oliwę i miksujemy. Na koniec dokładamy kapary i dokładnie mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rjustysia 21.03.2013 22:48
takim dipem najchętniej polałabym zwykłą zieloną sałatę, musi być pyszny :)
ewaa 06.07.2011 21:30
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak