Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip o smaku curry

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej z pestek dyni 2 łyżki
Przyprawa curry orientalna Prymat
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
bryndza 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Dip o smaku curry

Cebulę drobno siekamy. Dodajemy ser oraz oliwę i miksujemy. Wsypujemy curry, sól oraz świeżo zmielony pieprz kolorowy. Całość dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BernadettaP 18.01.2012 08:57
Bardzo ciekawy :)
Anna169Hosz 19.11.2010 19:48
Ciekawy przepis.
Joanna108
Joanna108 16.10.2010 18:55
Brzmi bardzo interesująco ... to coś dla mnie, bo bardzo lubię bryndzę, pestki dyni a przede wszystkim uwielbiam smak curry.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak