Składniki:
pomidory | 3 szt |
ogórki konserwowe | 2 szt. |
zielona papryka (świeża) | 1 szt. |
żółta papryka | 1 szt |
oliwki | 0.10 dag |
sok z cytryny | |
oliwa | 3 lyzeczka |
szczypta pieprzu | |
feta | 0.25 dag |
ocet winny | 1.5 lyzki |
papryka czerwona | 1 szt |
pomidory | 3 szt |
ogórki konserwowe | 2 szt. |
zielona papryka (świeża) | 1 szt. |
żółta papryka | 1 szt |
oliwki | 0.10 dag |
sok z cytryny | |
oliwa | 3 lyzeczka |
szczypta pieprzu | |
feta | 0.25 dag |
ocet winny | 1.5 lyzki |
papryka czerwona | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: