Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w panierce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 1
Bułka tarta klasyczna Prymat
mąka krupczatka
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w panierce

Filety śledziowe umyć i skropić sokiem z cytryny i odstawić na ok pół godziny, żeby nasiąkły sokiem. Jajko roztrzepać. Filety obtaczać w mące, następnie w jajku i w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak