Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej i białej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 0,5 główki
kapusta biała 0,5 główki
jabłko 1 szt
cebula czerwona 1 szt
marchew 4 szt
sos
majonez 0,5 szkl
jogort naturalny 1/4 szkl
cukier 1 łyżka
sól 0,5 łyżeczki
Pieprz biały mielony Prymat 0,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej i białej kapusty

Kapusty drobno poszatkować,jabłko i marchewkę zetrzeć na tarce,cebulę pokroić w drobną kostkę.Wszystko wymieszać dodać sos jeszcze raz dokładnie wymieszać ,przykryć i odłożyć na 4-5 h do lodówki.
Sos;Składniki sosu połączyć .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 09.05.2013 13:16
bardzo fajna suróweczka
Krystyna32 05.04.2012 08:31
extra
Margo1 08.10.2010 08:40
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak