Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chrupiąca zapiekanka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb
masło
mielonka
ser żółty
ketchup

Przepis i sposób przygotowania na: chrupiąca zapiekanka

chleb kroimy w nieco grubsze kromki i smarujemy masłem, na to kładziemy doscgruby kawałek mielonki i posypujemy otartym serem, posypujemy papryka i wstawiamy do piekarnika. pieczemy ok 20 minut tak aby chleb byl bardzo chrupki, na koniec doprawiamy ketchupem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 14.06.2012 13:27
pycha
MAR3STA 09.06.2012 20:47
super
Renia1 14.12.2011 17:16
fajne szybkie danie
Krzysztof18
Krzysztof18 31.10.2011 06:42
dobre
Małgorzata106 04.05.2011 19:03
pycha
owca441 11.04.2011 17:31
ale mam na nią ochotę
Justyna73 28.01.2011 15:47
aż ślinka mi cieknie
Smakosz6 12.11.2010 18:10
mniam
Ewa111 08.10.2010 17:46
chrupiące ,smaczne śniadanko
pacpaw 08.10.2010 08:48
idealna na sniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak