Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do cepelin II

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sól
pieprz
boczek 100 g
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do cepelin II

Grzyby ostudzić i przepuścić przez maszynkę, boczek drobno pokroić i udusić razem z posiekaną cebulą w łyżce tłuszczu, dodać do grzybów. Dodać tartą bułkę i dokładnie wymieszać, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak