BULION POMIDOROWY

BULION POMIDOROWY

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kostki rosołowe

    4 KOSTKI
  • żółtka jaj

    2 SZT.
  • przecier pomidorowy

    1 SZT.
  • gęsta śmietana

    4 LYZKI
  • TARTY SER ZOLTY

    2 LYZKI
  • papryka mielona

    DO SMAKU
  • pieprz czamy mielony Prymat

    DO SMAKU
  • sól

    DO SMAKU
  • cukier

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

W LITRZE WRZATKU ROZPUSCIC KOSTKI ROSOLOWE. PRZECIER POMIDOROWY WYMIESZAC Z ZOLTKAMI I TARTYM SEREM. DODAC DO ROSOLU DOPRAWIC CUKREM I PIEPRZEM, NIE GOTOWC. NALEWAC DO FILIZANEK, NA WIERZCH KLASC PO LYZCE SMIETANY, POSYPAC PAPRYKA.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat