Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szaszłyki z watróbek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

500g watrubek drobiowych
mleko
100g boczku wędzonego
150g cebuli
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: szaszłyki z watróbek

Watróbke namoczyc w mleku na kilka godz, poprzekrajac na pol. Boczek pokroic w plastry. Watróbke nadziewac na patyczki naprzemian z cebula i boczkiem. Posypac przyprawami. Smazyc na dobrze rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak