Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka wielowarzywna
Zagotować składniki zalewy. Wrzucić do niej najpierw cebulę, kapustę, ogórki, marchewkę, jabłka, pomidory. Przekładamy sałatkę do słoików i pasteryzujemy 10 minut.
kapusta włoska | 1 kg |
ogórki | 1 kg |
jabłka | 1 kg |
marchew | 1 kg |
pomidory | 1 kg |
cebula | 1/2 kg |
ocet | 1 szklanka |
cukier | 1 szklanka |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
Zalewa: | 2 szklanki |
woda | 2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: