Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bigosik pieczarkowy cioci krysi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki
parówki
cebula biała
koncentrat pomidorowy
zielenina
papryka czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: bigosik pieczarkowy cioci krysi

pieczarki kroimy i dusimy z cebula .dodajemy pokrojona w plasterki parowke ,a nastepnie papryke pokrojona w paski. to wszystko razem dusimy na niewielkim ogniu. na koniec dodajemy przecier i zielenime .doprawiamy do smaku sola i pieprzem. podajemy na cieplo najlepiej z ryzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 17.12.2014 14:01
podoba mi się
MAŁY 30.06.2011 21:24
smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak