Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś pieczona

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1 łyżka
Zioła prowansalskie suszone Prymat
sól do smaku
pieprz do smaku
musztarda 1/2 łyżeczki
olej
indyk 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś pieczona

Łyżkę oleju wymieszać z musztardą, ziołami, solą i pieprzem. Mięso opłukać, osączyć. Mieszanką natrzeć mięso, odstawić na 1 godz. Brytfannę wysmarować olejem, włożyć mięso, dodać masło, i piec w 180 stop. Przez godz.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna77 21.05.2011 14:30
mniam+

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak