Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KRBY PAROWKOWE

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzony boczek 5 DAG
cząber DO SMAKU
zielona sałata 1 SZT.
parówki 8 SZT.

Przepis i sposób przygotowania na: KRBY PAROWKOWE

PAROWKI POKROIC WZDLUZ. KAZDA CZESC NACIAC JESZCZE RAZ DOSC GLEBOKO Z JEDNEJ STRONY I Z DRUGIEJ. BOCZEK STOPIC, NA GORACY SMALEC WRZUCIC PAROWKI. PRZY SMAZENIU WYGNA SIE, PRZYBIORA KSZTALT KRABOW. PODAWAC NA LISTKACH ZIELONEJ SALATY. POSYPAC CZABREM.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak