STEKI NEW ORLEANS

STEKI NEW ORLEANS

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone wołowe

    500 G
  • SOS HOT-CHILI

    3 LYZKI
  • sól

    1/2 LYZKI
  • bułka tarta

    50 G
  • cebula

    1 SZT.
  • jajko

    1 SZT.
  • olej

    2 LYZKI
  • ZIEMNIAKI UPIECZONE W FOLII

    4 SZT.
  • SOS HOT-CHILI (DIP)

    5 LYZEK
  • twarożek

    100 G
  • jogurt grecki

    100 G
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

WYMIESZAC MIESO Z SOSEM CHILI SOLA I BULKA TARTA. OBRAC CEBULE, POKROIC W DROBNA KOSTKE, RAZEM Z JAJKIEM DODAC DO MIESA, WSZYSTKO WYMIESZAC I FORMOWAC STEKI. POSMAROWAC STEKI OLEJEM I PIEC NA GRILLU. ZIEMNIAKI ZAWINAC W FOLIE ALUMINIOWA I ROZGRZAC W CIEPLE GRILLA. WSZYSTKIE SKLADNIKI DIPU STARANNIE WYMIESZAC I PODAWAC DO PIECZONYCH ZIEMNIAKOW I STEKOW.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Tika4444

09.02.2011 09:50
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat