Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ziemniaki nadziewane grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

12szt duzych ziemniakow
30g grzybów suszonych
100g cebuli
tłuszcz
30g chrzanu
natka pietruszki
40g sera żóltego
sól i pieprz do smaku
jaja 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: ziemniaki nadziewane grzybami

Ziemniaki obrac, srodki wydrazyc specjalna lyzka zostawiajac grube scianki, zalac wrzaca osolona woda gotowac 6 min, odcedzic posypac przyprawami. Grzybyugotowac i pokroic w paseczki. Cebule pokrojona w kostke usmazyc nie rumieniac, polaczyc z jajami, chrzanem, grzybami, posiekana natka. doprawic. Przygotowanym farszemnapelnic ziemniaki, polac je tluszczem, posypac strtym serem i upiec.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak