Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z porów z watróbką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

300g watróbek
500g porów
250g zilmniakow
150ml smietany
sól i pieprz
rosół warzywny 2 l

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z porów z watróbką

Watróbki skrojone w duza kostke gotowac w bulionie. pory skroic w drobne plasterki. Ziemniaki pokroic w kostke dodac do bulionu razem z porami. Pod koniec gotowania zupe polaczyc ze smietana , chwile pogotowac. doprawic.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak