SALATKA TUNCZYKOWO-PAPRYKOWA

SALATKA TUNCZYKOWO-PAPRYKOWA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • CEBULKI MARYNOWANE

    DO SMAKU
  • majonez

    1 SZT.
  • sól

    DO SMAKU
  • pieprz czamy mielony Prymat

    DO SMAKU
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • ryż

    20 (ugotowany)
  • papryka czerwona

    1/2 szt.
  • papryka żółta

    1/2 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

TUNCZYKA OSACZYC Z SOSU POLOZYC NA TALERZU PAPRYKI UMYC USUNAC GNIAZDA NASIENNE MIAZSZ POKROIC W KOSTKE. CEBULKI OSACZYC Z ZALEWY ( ZALEWE ZACHOWAC). RYZ I POZOSTALE SKLADNIKI SALATKI ULOŻYC WOKOL TUNCZYKA. SKROPIC ZALEWA Z CEBULEK, POSYPAC SOLA I PIEPRZEM DO SMAKU. PODAWAC SALATKE Z MAJONEZEM.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

borys

31.05.2010 11:20
Pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat